1 Αυγούστου 2017

Θέματα Εισαγωγικών Εξετάσεων Ενιαίου ΠΜΣ



10 σχόλια:

  1. Τομέας εγκληματολογιας - αντεγληματικης πολιτικής - εξέταση εγκληματολογιας Σεπτέμβριος 2018

    1. Κριτικη Εγκληματολογια σε σύγκριση με παραδοσιακή Εγκληματολογια και κριτική της πρώτης.
    2. Αφανής εγκληματικού ήταν και τρόποι αντιμετώπισης προβλήματος.
    3. Κοινωνική αντίδραση, θεωρία ετικέτας και κριτική ως προς τη συμβολή στην Εγκληματολογια.
    Να απαντηθουν και τα τρία θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τομέας Εγκληματολογίας - αντεγκληματικής πολιτικής - εξέταση Γενικού ποινικου Σεπτεμβριος 2018

    1) Αρχή nullum crimen nulla poena sine lege : εκφάνσεις και παραδείγματα.
    2) Σε μια παραλία πέφτει στη θάλασσα ένα ανήλικο παιδί που δεν ξερει κολύμπι. Το περιστατικό αντελήφθησαν ο πατέρας του Π, η μητέρα του Μ κι ενας διερχόμενος Χ. Μονο η Μ δεν ξερει κολυμπι. Ενας άλλος διερχόμενος, ο Υ, δεν αντιλαμβάνεται το περιστατικό λόγω προβλημάτων ακοής και λογω της προσοχής του που ηταν στραμμενη στο σκυλο του.
    Αξιοποινο Π, Μ, Χ, Υ.
    3) Ο κυνηγός Α πυροβολεί σε κάτι θάμνους ακούγοντας θορύβους και νομιζοντας ότι πρόκειται για θηράματα, ομως εκεί βρίσκονται οι κυνηγοί Β και Γ. Ο Β τραυματιστηκε και ο Γ από τους πυροβολισμούς έχασε το σκύλο του. Ο Β μετά από μια εβδομαδα πέθανε στο νοκομείο από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Αξιόποινο Α.
    β) Πως θα τιμωρούταν ο Α αν πυροβολούσε πίσω από τους θάμνους για να σκοτώσει τους Β, Γ αλλά εκεί αντι για αυτούς βρίσκονταν 2 αγριογουρούνα τα οποία και τραυμάτισε;

    (Απαντάμε τα 2 από τα 3 , η εκφώνιση είναι κατά προσέγγιση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα! Πρόκειται να δώσω προσεχώς για την κατεύθυνση "Εγκληματολογία και Αντεγκληματική Πολιτική" (δεν είμαι από νομική αλλά από συναφές τμήμα). Θα ήθελα να ρωτήσω, επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας το σωφρονιστικό κώδικα στο μάθημα της ποινικής καταστολής και τον ΠΚ στο γενικό ποινικό δίκαιο; Στη σχολή μου μπορούσαμε να έχουμε ανοιχτό τον ΠΚ αλλά εδώ δε ξέρω τι ισχύει. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη σας ημερα! θα ηθελα να ρωτησω για γενικο ποινικο απο ποιο βιβλιο ενδεικνυται να διαβασω για να ειμαι καλυμμενη για το ΠΜΣ Εγκληματολογιας (με βαση και τις νεες αλλαγες του ΠΚ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σας! Μήπως γνωρίζετε εάν στις εισαγωγικές εξετάσεις για ΠΜΣ επιτρέπεται χρήση Κωδίκων ή όχι; Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας, χρειάζεστε ένα δάνειο; Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία για να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και να ολοκληρώσουν το έργο τους και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε από τις οικονομικές σας δυσκολίες, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η οικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε καθ 'όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό είναι να δημιουργηθεί κατηγορία και για το ΠΜΣ στο Δίκαιο Κοινωνικής Προστασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίσης μιας που είναι περίοδος προετοιμασίας για την εισαγωγή στα Μεταπτυχιακά του ακαδ. έτους 2022-2023, εάν οι διαχειριστές της σελίδας έχουν στην κατοχή τους θέματα και από τις τελευταίες εισαγωγικές εξετάσεις (2021) παρακαλώ να τα αναρτήσουν όποτε έχουν χρόνο, διότι διαπίστωσα πως λείπουν από πολλές κατηγορίες τα θέματα του 2021. Εγώ έβαλα σε σχόλιο ό,τι είχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέμα Για ανάρτηση στη σελίδα

    ΔΙΚΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    Εισαγωγικές Εξετάσεις Ιουλίου 2022

    Η αρχή της κοινωνικής αλληλεγγύης ως θεμέλιο του Δικαίου Κοινωνικής Προστασίας.
    (Επιτρέπεται η χρήση ασχολίατου κώδικα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. POSUDBA SVJEDOČANSTVO MOG ŽIVOTA
    Izjava o zajmu između pojedinca

    Više nisam vjerovao u posuđivanje novca jer su sve banke odbile moj dosje; Zaista sam bio u svojoj banci. Ali jednog dana prijateljica me preporučila privatnom zajmodavcu čiji mi je e-mail dala. Pokušao sam s njim tako što sam mu dao priliku i uspjelo je. Imao sam pravu osobu, poštenog privatnog zajmodavca kojeg sam godinama tražio. Dobio sam svoj zajam od 95.000 € po stopi od 3%, što mi omogućuje da trenutno dobro živim i redovito plaćam svoje mjesečne rate. Možete ga kontaktirati ako vam je potreban zajam iz raznih osobnih razloga. nije uzimao nikakve naknade za punjenje niti naknade za natony…itd. Dvoje mojih kolega također je dobilo kredite bez muke. Podaci za kontakt putem e-pošte: barrmikeanderson48@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή