6 Μαρτίου 2015

Τη Δευτέρα 9, Τρίτη 10 και Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα Erasmus+

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας της Σχολής, από την Δευτέρα 9.3 έως και την Τετάρτη 11.3.2015 θα υποβάλλονται στη θυρίδα 1 της Γραμματείας της Σχολής, Ακαδημίας 45 και ώρες 11.00-13.00, οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, είτε αυτοπροσώπως από τους ίδιους τους αιτούντες ή μέσω τρίτου εφοδιασμένου με εξουσιοδότηση.

Την αναλυτική ανακοίνωση της Γραμματείας όπου καταγράφονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα καθώς και άλλες πληροφορίες (απαιτούμενο επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών, ύψος υποτροφίας κλπ) και τρόποι περαιτέρω επικοινωνίας με τη Γραμματεία μπορείτε να βρείτε εδώ.  

Στην παραπάνω ανακοίνωση περιλαμβάνεται και η λίστα με τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε στις σελίδες 5-8.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι φοιτητές φέτος μπορούν ξανά να επιλέξουν δύο Πανεπιστήμια από τη λίστα των συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων όπως και κατά τα προηγούμενα έτη με εξαίρεση την περίοδο 2014-2015. 

Ακόμα, ειδικά για την υποβολή αιτήσεων από φοιτητές που βρίσκονται στο δεύτερο έτος σπουδών (4ο εξάμηνο), αποκλειστικά για την περίοδο 2015-2016, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις φοιτητές που έχουν περάσει συνολικά 5 μαθήματα μέχρι και την εξεταστική Σεπτεμβρίου 2014 και όχι 10 όπως απαιτείται για τους φοιτητές των υπολοίπων εξαμήνων.

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα μπορείτε επίσης να βρείτε και εδώ. Τέλος, πληροφορίες για τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια από φοιτητές που έχουν επισκεφθεί τα ιδρύματα αυτά είναι διαθέσιμες στη σελίδα που οδηγεί ο ακόλουθος σύνδεσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου