11 Ιουλίου 2012

Μεθαύριο η Λήξη της Προθεσμίας προς Υποβολή Αίτησεων και Δικαιολογητικών για τις Υποτροφίες του ΕΚΠΑ με Διαγωνισμό

Στα παρακάτω αρχεία jpg (κλικ για μεγέθυνση) μπορείτε να βρείτε όλες τις φετινές υποτροφίες του ΕΚΠΑ, οι οποίες χορηγούνται έπειτα από διαγωνισμο. Οι υποτροφίες αυτές αφορούν προπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών. Με βελάκι και πορτοκαλί υπογράμμιση έχουν σημειωθεί οι υποτροφίες που αφορούν -μεταξύ άλλων- και τους προπτυχιακούς φοιτητές Νομικής, ενώ με "Χ" έχουν μαρκαριστεί οι υποτροφίες που αφορούν μόνον τους φοιτητές άλλων Τμημάτων και Σχολών εκτός Νομικής.

Προσοχή!!! --> Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής και των απαιτούμενων δικαιολογητικών εκπνέει ΜΕΘΑΥΡΙΟ (Παρασκευή 13 Ιουλίου).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τέσσερα και απαριθμούνται στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας και στο πρώτο μισό της δεύτερης. Σε περίπτωση που δεν προλαβαίνετε να εκδώσετε και να υποβάλετε ορισμένα...

...από τα αναγκαία δικαιολογητικά μέχρι μεθαύριο (π.χ. αναλυτική βαθμολογία), ενδέχεται οι αρμόδιοι υπάλληλοι να αρκεσθούν σε μια υπεύθυνη δήλωσή σας ότι θα τους τα προσκομίσετε εντός των επόμενων ημερών (καλέστε τους στο τηλέφωνο που εμφανίζετε στην αρχή του εγγράφου και ζητήστε τους πληροφόρηση επί του θέματος).

Οι διαγωνισμοί θα διενεργηθούν τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου και τα εξεταστέα μαθήματα θα ανακοινωθούν στην πορεία του χρόνου.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται στο Κεντρικό Κτήριο της οδού Πανεπιστημίου 30 (στο Πρωτόκολλο).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου