20 Ιουνίου 2022

Σημειώσεις Ατομικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων

Του Χάρη Βεργαδή

Οι σημειώσεις αυτές καλύπτουν θεωρητικές ερωτήσεις για το Γενικό Μέρος των Ατομικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων. Αφορούν την θεωρητική ερώτηση της εξέτασης και αποτελούν τη βάση για την κατανόηση των επιμέρους δικαιωμάτων. Το αρχείο περιλαμβάνει και 6 πρακτικά που διδάχθηκαν τη χρονιά 2021-2022 στο Α κλιμάκιο (Βλαχόπουλος, Χρήστου, Καυκά). Καλή επιτυχία!

Σημειώσεις

7 σχόλια:

  1. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 25.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
    Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: charlykerkir@gmail.com
    Σας ευχαριστώ

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, σας συμβουλεύω να κάνετε αίτηση για δάνειο μαζί μας στο Novelty Finance μέσω e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: noveltyfinances@gmail.com Ή WhatsApp από: +447915601531

    Η NOVELTY FINANCE παρέχει οικονομικές λύσεις. Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανεισμού (Προσωπικό Δάνειο, Εταιρικό Δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουμε επίσης ευέλικτες και ποικίλες επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    ✓ Εύκολη έγκριση
    ✓ Ευέλικτη περίοδος αποπληρωμής 6 - 360 μηνών
    ✓ Πολύ βολικό - Υποβάλλετε αίτηση για δάνειο σε χρόνο και τόπο που σας βολεύει.
    ✓ Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση.
    ✓ Επιδοτούμενο επιτόκιο (3% ετησίως)
    ✓ Δεν θα βιαστείτε να εξοφλήσετε το δάνειο, θα έχετε χρόνο να ξεκινήσετε την εξόφληση του δανείου.
    ✓ Χωρίς κρυφές χρεώσεις
    ✓ Θα καθοδηγηθείτε σε όλη τη διαδικασία

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο μαζί μας είναι γρήγορη και εύκολη!
    Στείλτε μας το αίτημα δανείου σας.
    E-mail: {{noveltyfinances@gmail.com}}
    Καλέστε ή γράψτε μας στο WhatsApp στο: +447915601531.
    Αποδοχή των κανονισμών και των προϋποθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, Χρειάζεστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για να λάβετε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Μην κοιτάτε μακρύτερα από την Sunshine Financial Group Inc. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών, τόσο με εξασφαλισμένα όσο και χωρίς εξασφάλιση, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και πολλά άλλα με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

    Γνωρίζω ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

    Μην ανησυχείτε άλλο, γιατί, Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα email στο sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +447360502110 | & Λάβετε απάντηση αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γεια σε όλους
    Οικονομική υποστήριξη για ιδιώτες και όλους Χρειάζεστε χρηματοδότηση ή δάνειο χρημάτων για να αναδιοργανώσετε τις δραστηριότητές σας, είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης είτε εταιρεία. Έχετε τη δυνατότητα δανείου χρημάτων από 5.000€ έως 2.000.000€, το επιτόκιο είναι 3% για όλη την περίοδο αποπληρωμής Mail: pereyratourino@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
    Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: charlykerkir@gmail.com
    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μας Ronnie Finance Fast Loan,

    Προς το παρόν χρηματοδοτούμε νεοφυείς επιχειρήσεις και υφιστάμενες επιχειρήσεις με ελάχιστο ποσοστό 3% ετησίως. Το χαρτοφυλάκιό μας δέχεται Αιτήσεις Δανείου από διαφορετικούς κλάδους, που κυμαίνονται από Κατασκευές, Τεχνολογία και Γεωργία. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες στεγαστικών δανείων για αγορά κατοικίας.

    Είστε σύμβουλος με επικεφαλής αιτούντων δανείου; Έχουμε προγράμματα Broker και η πληρωμή βασίζεται σε προμήθεια. Παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το email, ένας αντιπρόσωπος θα σας ενημερώσει σχετικά με τις Διαδικασίες.

    Ronnie Finance Fast Loan Company Ltd
    ronnieinfo247@gmail.com
    Whatsapp +919667837169

    ΑπάντησηΔιαγραφή