21 Ιουνίου 2021

Πρακτικά Πολιτικής Δικονομίας Ι

της Ρένας Χωρίκη

Οι παρακάτω σημειώσεις περιλαμβάνουν όλα τα πρακτικά που έγιναν στα μαθήματα της πολιτικής δικονομιας 1 το εαρινο εξάμηνο 2020-21, κλιμάκιο Πανταζοπουλου-Κατηφορη-Τριανταφυλλου. Ακόμα στο τέλος αναφέρονται τα sos που μας επισήμαναν οι καθηγητές. Εύχομαι να βοηθήσουν στην μελέτη των φοιτητών.

Για τις σημειώσεις πατήστε εδώ.

4 σχόλια:

  1. Γεια σας,

    Χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; Or για την επιχείρησή σας εάν ναι Στείλτε μας email: tamarasmith.loanfirm10@gmail.com και στη συνέχεια συμπληρώστε αυτές τις πληροφορίες για να καταχωρίσετε το όνομά σας στη βάση δεδομένων μας.

    • Δανειστείτε οτιδήποτε από £ / Ευρώ / 10.000 Ευρώ έως £ / Ευρώ / Ευρώ 500.000,00

    (1) Το όνομά σας:
    (2) Ποσό που απαιτείται ως δάνειο:
    (3) Αριθμός τηλεφώνου:
    (4) Διάρκεια:
    (5) Χώρα:
    (6) Φύλο:

    Ευχαριστώ
    Κ. Ταμάρα Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας διακεκριμένοι,
    Χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο από μια αξιόπιστη, γνωστή και εγκεκριμένη εταιρεία δανεισμού;
    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες απευθείας μέσω του email μας micheldirecteurcl56@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ειδικεύεται στη στήριξη έργων, βοήθεια για ηλικιωμένους, ανέργους, στεγαστικά δάνεια και συνταξιούχους, με επιτόκιο 3% κατά την περίοδο αποπληρωμής.

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: mpantzagiota03@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Ημέρα Πρόθεση Αίτησης για χρηματοδότηση, Το όνομά μου είναι Tony Haugg, είμαι προγραμματιστής ακινήτων από την Αϊόβα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τον James Ben Loan, εάν σκέφτεστε να πάρετε οικονομικές αποφάσεις ή να δανειστείτε χρήματα. Πάντα με έκαναν να νιώθω ότι ήμουν ο μόνος πελάτης τους και οι χρόνοι ανταπόκρισης τους ήταν απίστευτα καλοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και για τα κεφάλαια του έργου 5.550.000,00 $ που έλαβα από αυτούς. Εάν θεωρείτε ότι χρειάζεστε χρηματοδότηση για χρηματοδότηση επιχειρήσεων, προσωπικού, έργων, επενδύσεων και ενοποίησης χρέους, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω email παρακάτω και φροντίστε να τους ενημερώσετε ότι σας παρέπεμψα. Επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα. Όνομα εταιρείας: Sawda Capital Finance Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    managingdirectorjlc@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή