21 Ιουνίου 2021

Πρακτικά Πολιτικής Δικονομίας Ι

της Ρένας Χωρίκη

Οι παρακάτω σημειώσεις περιλαμβάνουν όλα τα πρακτικά που έγιναν στα μαθήματα της πολιτικής δικονομιας 1 το εαρινο εξάμηνο 2020-21, κλιμάκιο Πανταζοπουλου-Κατηφορη-Τριανταφυλλου. Ακόμα στο τέλος αναφέρονται τα sos που μας επισήμαναν οι καθηγητές. Εύχομαι να βοηθήσουν στην μελέτη των φοιτητών.

Για τις σημειώσεις πατήστε εδώ.

5 σχόλια:

 1. Δανεισμός τώρα από την LENDINGTREE® Inc.

  επικοινωνία: (lendingtreeloans@pm.me)

  Αλλάξτε τον τρόπο δανεισμού δανείων μέσω του LendingTree. Το LendingTree από τότε απλοποίησε τη διαδικτυακή διαδικασία δανεισμού και βοήθησε πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα να λάβουν τη χρηματοδότηση που τους αξίζει. Το LendingTree προσφέρει πρόσβαση σε προσωπικά δάνεια για δανειολήπτες χαμηλού έως υψηλού εισοδήματος που χρειάζονται βοήθεια με πράγματα όπως χρέος υψηλού επιτοκίου, βελτίωση κατοικίας ή απροσδόκητα έξοδα για επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3-5% που κυμαίνεται από τον τύπο του δανείου.

  Λάβετε εύκολα τα δάνεια σας χωρίς πολλά έγγραφα και έγγραφα. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο φόρμας αίτησης παρακάτω και ξεκινήστε τη διαδικασία σας.

  Σύνδεσμος φόρμας αίτησης: https://forms.gle/hx1LUnck4GHwZr5A6

  Γρήγορη αλληλογραφία: lendingtreegroupinc@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας,

  Χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; Or για την επιχείρησή σας εάν ναι Στείλτε μας email: tamarasmith.loanfirm10@gmail.com και στη συνέχεια συμπληρώστε αυτές τις πληροφορίες για να καταχωρίσετε το όνομά σας στη βάση δεδομένων μας.

  • Δανειστείτε οτιδήποτε από £ / Ευρώ / 10.000 Ευρώ έως £ / Ευρώ / Ευρώ 500.000,00

  (1) Το όνομά σας:
  (2) Ποσό που απαιτείται ως δάνειο:
  (3) Αριθμός τηλεφώνου:
  (4) Διάρκεια:
  (5) Χώρα:
  (6) Φύλο:

  Ευχαριστώ
  Κ. Ταμάρα Σμιθ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεια σας διακεκριμένοι,
  Χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο από μια αξιόπιστη, γνωστή και εγκεκριμένη εταιρεία δανεισμού;
  Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες απευθείας μέσω του email μας micheldirecteurcl56@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είμαστε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ειδικεύεται στη στήριξη έργων, βοήθεια για ηλικιωμένους, ανέργους, στεγαστικά δάνεια και συνταξιούχους, με επιτόκιο 3% κατά την περίοδο αποπληρωμής.

  Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: mpantzagiota03@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλή Ημέρα Πρόθεση Αίτησης για χρηματοδότηση, Το όνομά μου είναι Tony Haugg, είμαι προγραμματιστής ακινήτων από την Αϊόβα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τον James Ben Loan, εάν σκέφτεστε να πάρετε οικονομικές αποφάσεις ή να δανειστείτε χρήματα. Πάντα με έκαναν να νιώθω ότι ήμουν ο μόνος πελάτης τους και οι χρόνοι ανταπόκρισης τους ήταν απίστευτα καλοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και για τα κεφάλαια του έργου 5.550.000,00 $ που έλαβα από αυτούς. Εάν θεωρείτε ότι χρειάζεστε χρηματοδότηση για χρηματοδότηση επιχειρήσεων, προσωπικού, έργων, επενδύσεων και ενοποίησης χρέους, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω email παρακάτω και φροντίστε να τους ενημερώσετε ότι σας παρέπεμψα. Επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα. Όνομα εταιρείας: Sawda Capital Finance Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
  managingdirectorjlc@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή