1 Αυγούστου 2019

Σημειώσεις στην Βιομηχανική Ιδιοκτησία

Της Γριβέα Βιργινίας

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε σημειώσεις από τις παραδόσεις της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Α' κλιμάκιο, διδάσκοντες Εμ. Μαστρομανώλης και Ευθ. Κινινή), όπως διδάχθηκε κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.


Ειδικότερα,οι σημειώσεις μου καλύπτουν τα κομμάτια του δικαίου των σημάτων και του αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς ξεκίνησα να παρακολουθώ λίγο καθυστερημένα, με αποτέλεσμα να χάσω το δίκαιο της ευρεσιτεχνίας (εντούτοις θεωρώ ότι είναι το πιο εύκολο κομμάτι της ύλης και μπορείτε να καλυφτείτε χωρίς πρόβλημα από το βιβλίο και τον κώδικα). Επίσης θα βρείτε τα πρακτικά που έγιναν στα τελευταία μαθήματα (όσες εκφωνήσεις δεν περιλαμβάνονται στις σημειώσεις υπάρχουν στο e-class στον φάκελο του μαθήματος, όπου και γίνεται παραπομπή) και τα οποία καλό θα ήταν να διαβάσετε προσεκτικά, καθώς είναι αρκετά κοντά στο επίπεδο των θεμάτων. Ζητώ εκ των προτέρων την κατανόηση σας για τυχόν ορθογραφικά λάθη, μουτζούρες και συντομογραφίες αλλά ήταν λόγω βιασύνης και ευελπιστώ ότι δεν θα δυσκολέψουν το διάβασμά σας.
Σε ο,τι αφορά την εξεταστέα ύλη αυτή περιλαμβάνει ολόκληρο το βιβλίο του Ρόκα (3η έκδοση,2016) και στις εξετάσεις επιτρέπεται ασχολίαστος κώδικας. Θα βοηθήσει πολύ στο διάβασμα σας αλλά και στην εξέταση η καλή, παράλληλη ανάγνωση και εξοικείωση με τους νόμους καθώς είναι ιδιαίτερα αναλυτικοί και έτσι δεν θα χρειαστεί να αποστηθίσετε πολλά πράγματα.

Καλό διάβασμα!

Σημειώσεις Βιομηχανικής
Πρακτικά Βιομηχανικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου