26 Νοεμβρίου 2017

Σημειώσεις Ναυτικού Δικαίου (εαρινό εξάμηνο 2017)

Της Αθανασίας Τζαλαβρά

Μικρές διευκρινίσεις: οι παρακάτω σημειώσεις αποτελούν σημειώσεις από τις παραδόσεις της κυρίας Αθανασίου .Λειτουργούν συμπληρωματικά , δηλαδή πρέπει να διαβαστούν παράλληλα με τις διαφάνειες της κυρίας Αθανασίου και τις εργασίες που είναι αναρτημένες στο e-class.Αυτή η μέθοδος θα συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση της ύλης. 
                                               
Ορισμένα (2-3)μαθήματα λείπουν (επειδή είχα λείψει από το μάθημα) ενώ λείπουν και λίγες σελίδες από το τέλος τις οποίες επιφυλάσσομαι να συμπληρώσω .Αλλά αν δείτε το διάγραμμα της ύλης που έχω στις πρώτες σελίδες,σε συνδυασμό με τις εργασίες από το e-class θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι λείπει και να συμπληρώσετε τις ελλείψεις μέσω των εργασιών. Όπως ίσως γνωρίζετε το μάθημα είναι απαιτητικό , και ενδείκνυται παρακολούθηση και εργασία.Παράλληλο διάβασμα σημειώσεων και παραδόσεων από το e-class μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα 7αράκι ,από 8 και πάνω δύσκολα χωρίς εργασία και παρακολούθηση.Σας το εύχομαι πάντως!Η κυρία Αθανασίου είναι πολύ καλή αλλά και αυστηρή .Όμως δεν αιφνιδιάζει, γι'αυτό δώστε προσοχή στα sos ( τα περισσότερα τα έχω σημειωμένα στις σημειώσεις)και ρίξτε μια ματιά στη ναυτική επικαιρότητα πριν τις εξετάσεις. Εάν κάτι δεν είναι ευανάγνωστο στις σημειώσεις  μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Εάν δώσετε το μάθημα τον Ιούνιο αυτές οι σημειώσεις ίσως να μην επαρκούν γιατί το μάθημα θα έχει διδαχθεί εκ νέου. Οπότε φροντίστε να ελέγξετε τις νέες εργασίες  που θα ανέβουν στο e-class ώστε να ενημερωθείτε για τυχόν διαφοροποιήσεις.

Σημειώσεις ναυτικού δικαίου

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Αθανασία! Θα ήθελα να δανειστώ τα βιβλία σου του Ναυτικού Δικαίου, για τις εξετάσεις στο Μεταπτυχιακό! Θα ήθελες να μας αφήσεις ένα mail;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα! Θα μπορουσες μήπως να προσθέσεις και τις διαφάνιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή