15 Σεπτεμβρίου 2014

Σημειώσεις από τις παραδόσεις στο Φορολογικό Δίκαιο

Της Ελένης Πενταφράγκα

Για όσους ενδιαφερόμενους ανεβάζω τις σημειώσεις μου από τις παραδόσεις Φορολογικού Δικαίου για το εαρινό εξάμηνο 2013-2014.

-Σημειώσεις Φορολογικού Δικαίου

Καλή μελέτη!

2 σχόλια:

  1. Οπως και με τις εφαρμογες ποινικου που τιςεδωσε 2 εξαμηνα μετα , ενω τις περνούσε κατευθείαν στον υπολογιστη. ντροπη ομως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα απαντήσω στο πιο πάνω σχόλιο... Οι καθηγητές/καθηγήτριες προσπαθούν να βοηθήσουν τους φοιτητές όσο μπορούν. Ο λόγος για τον οποίο και αναρτούν τις πληροφορίες αυτές... είναι αυτός.
    Δεν πρέπει να κρίνουμε μόνο με τα προσωπικά κριτήρια.. αλλά αντικειμενικά.
    Η βοήθεια αυτών των ανθρώπων είναι πολύτιμη. Αν πραγματικά χρειαζόσουν κάποιες πληροφορίες θα έπρεπε να είχες βρει κάποιο άλλο τρόπο να επικοινωνησεις με τον καθηγητή / καθηγήτρια για να σε βοηθήσει με τις σημειώσεις που ήθελες... τον χρόνο που τις χρειαζόσουν.
    Δεν πρέπει να αδικούμε και να κρίνουμε άδικα τους ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να μας βοηθήσουν... με την αποστολή ενός e-mail δεν πιστεύω πως ο οποιοσδήποτε καθηγητής/καθηγήτρια θα σου αρνείτο την βοήθεια του η θα αρνείτο να σου αποστείλει το υλικό για την μελέτη που ήθελες.
    Ας μην είμαστε σκληροί... Η νομική είναι επιστήμη η οποία και θέλει πολύ καλή μελέτη και είναι σε ένα βαθμό δύσκολη... Μην τα βάζεις με τους καθηγητές παρά μόνο με τον εαυτό σου... Διότι με αυτόν παλεύεις για να τα καταφέρεις... Λοιπόν οποίος η οποία και αν είσαι εύχομαι να τα καταφέρεις και καλή σταδιοδρομία στο μέλλον.. Σας χαιρετώ όλους... και εύχομαι ότι καλύτερο για τον κάθε ένα από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή