18 Φεβρουαρίου 2014

Θέση σε λειτουργία του δωρεάν Προγράμματος Ανταλλαγής Συγγραμμάτων Wiki-Trade

Αγαπητά μέλη του Athens Lawschool Wiki,

Από σήμερα, 17 Φεβρουαρίου 2014, τίθεται σε δοκιμαστική λειτουργία το νέο ηλεκτρονικό πρόγραμμα του Athens Lawschool Wiki: «Wiki-Trade».

Πρόκειται για μια ηλεκτρονική σελίδα ανταλλαγής νομικών συγγραμμάτων, στην οποία ο κάθε φοιτητής μπορεί να αποκτήσει ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση. Το μεγάλο πλεονέκτημα του «Wiki-Trade» είναι ότι οι ανταλλαγές σε αυτό γίνονται χωρίς περιορισμούς, ήτοι απ’ ευθείας και χωρίς πιστωτικές μονάδες. Το μόνο που απαιτείται είναι μια απλή εγγραφή χρήστη.

Μέσω του νέου του προγράμματος, το Athens Lawschool Wiki φιλοδοξεί να διευκολύνει τις ανταλλαγές συγγραμμάτων μεταξύ των φοιτητών νομικής, παρέχοντας μια εύχρηστη και φιλική πλατφόρμα συνεννόησης. Το αν το εγχείρημα θα πετύχει τους στόχους του θα κριθεί από τον αριθμό των φοιτητών που θα αγκαλιάσουν το πρόγραμμα με τη συμμετοχή τους.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, όλους να επισκεφθείτε το «Wiki-Trade» και να κάνετε χρήση των πολλών δυνατοτήτων που σας προσφέρει. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη και μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει!

Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά και από τη θέση αυτή, τον πολύ καλό συνάδελφο Γιώργο Χατζηγεωργίου, προσφάτως αποφοιτήσαντα από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, χωρίς την υπομονετική συμβολή του οποίου το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να είχε υλοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου