3 Ιανουαρίου 2014

Μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2014 η υποβολή αιτήσεων για χορήγηση ειδικής ταυτότητας σίτισης στα Φοιτητικά Εστιατόρια του ΕΚΠΑ

Με απόφαση της Πανεπιστημιακής Λέσχης, ορίστηκαν για το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014 οι προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση ειδικής ταυτότητας σίτισης στα Φοιτητικά Εστιατόρια του ΕΚΠΑ (για τη Νομική Σχολή, στο εστιατόριο της οδού Λυκαβηττού 15).

Η προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών ξεκίνησε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 και ώρες 9.00 με 14.00 στο Τμήμα Σίτισης Φοιτητών της Πανεπιστημιακής Λέσχης που βρίσκεται στον 4ο όροφο του Μεγάρου της Πανεπιστημιακής Λέσχης στην οδό Ιπποκράτους 15.

Όπως και κατά το προηγούμενο Ακαδημαϊκό Έτος, ο δικαιούχος προπτυχιακός φοιτητής οφείλει να συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση χορήγησης της κάρτας σε ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί και στη συνέχεια, αφού την εκτυπώσει, να την προσκομίσει στο Τμήμα Σίτισης μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά περίπτωση και μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην απόφαση.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας έκδοσης της ταυτότητας επισημαίνονται τα εξής:
  • Για τους πρωτοετείς φοιτητές πρέπει να προηγηθεί η εγγραφή στη Σχολή και στη συνέχεια, αφού λάβουν κωδικούς εισόδου στο ηλεκτρονικό σύστημα του Πανεπιστημίου, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση. 
  • Η ταυτότητα του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους ισχύει μέχρι την έκδοση της νέας και σε κάθε περίπτωση όχι μετά τις 14/2/2014.
  • Τα προβλεπόμενα εισοδηματικά κριτήρια για την έκδοση της κάρτας, ΔΕΝ ισχύουν σε περίπτωση που ο ίδιος ο φοιτητής ανεξαρτήτου ηλικίας, ή ένας εκ των γονέων του εάν είναι άγαμος κάτω των 25 ετών, ή ο/η σύζυγος του/της εάν είναι έγγαμος, εισπράττει επίδομα ανεργίας.

Τέλος, στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου