3 Μαρτίου 2013

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου η Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δηλώσεων για το Τριήμερο Συμπόσιο στο Graz της Αυστρίας με Θέμα το Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο αυστριακός φορέας "Geist & Gegenwart" διοργανώνει για όγδοη φορά στο Graz της Αυστρίας τριήμερο συμπόσιο για την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 15-17 Μαΐου 2013. Ο εν λόγω φορέας ασχολείται με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά την πορεία ενοποίησής της.

Έτσι, φέτος διοργανώνει διάλογο με θέμα "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Ποιο μέλλον θέλουμε;" στον οποίο προσκαλούνται να συμμετάσχουν φοιτητές οποιασδήποτε βαθμίδας Πολιτικών Επιστημών, Οικονομίας και Οικονομικών, Θετικών Επιστημών, Θεμάτων Πολιτισμού καθώς και οι ασχολούμενοι με εκδοτικά θέματα.

Η συμμετοχή στο συμπόσιο είναι επιχορηγούμενη ως εξής:

Οι φοιτητές θα τύχουν ελεύθερης εισόδου στο Συμπόσιο, θα φιλοξενηθούν για...


...3 νύχτες (14-17 Μαΐου 2013) στο κάστρο Seggau, με δωρεάν πλήρη διατροφή και θα λάβουν βοήθημα άπαξ έως 30 ευρώ με επιταγή.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να συμμετάσχουν, χρειάζεται να αποστείλουν τα εξής έγγραφα:
1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση η οποία βρίσκεται εδώ
2. Βιογραφικό σημείωμα  
3. Βαθμολογία 
4. Εισήγηση μιας (1) σελίδας με θέμα: "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Ελπίδες. Προκλήσεις"
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συμπόσιο, το πρόγραμμά του και την αποστολή των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή σας μπορείτε να βρείτε ξανά εδώ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013.

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα,μήπως ξέρετε πως μπορεί να συμπληρωθεί η φόρμα αίτησης για το συνέδριο?Δίνουν μια φόρμα αλλά δεν μπορούμε να τη συπληρώσουμε ακόμη κι αν την κατεβάσουμε. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο λινκ που να είναι έτοιμη προς συμπλήρωση?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή