17 Οκτωβρίου 2012

Παράταση της Προθεσμίας Υποβολής Δικαιολογητικών Σίτισης - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ηλεκτρονική Αίτηση!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας:
Σας γνωρίζουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση της ειδικής ταυτότητας δωρεάν σίτισης μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου 2012.
Προσοχή: Μην ξεχάσετε ότι μεταξύ των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τη σίτιση είναι και η αίτηση του ενδιαφερόμενου φοιτητή, η οποία πρέπει να συνταχθεί ηλεκτρονικά και στη συνέχεια να εκτυπωθεί. Βεβαιωθείτε ότι, πριν πάτε στο Γραφείο Σίτισης με τα δικαιολογητικά σας, έχετε συμπληρώσει (ηλεκτρονικά και σωστά) και εκτυπώσει την ηλεκτρονική σας αίτηση εδώ.

Με νεότερη ανακοίνωσή της, η Γραμματεία διευκρίνισε ότι:
[...] στο πεδίο 1. ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα, της αίτησης για την έκδοση ειδικής ταυτότητας δωρεάν σίτισης, πρέπει να συμπληρώνεται το άθροισμα των ποσών που αναγράφονται ως ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ, στον πίνακα Γ2. ΕΚΚ.ΕΙΔ.ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛ. του εκκαθαριστικού σημειώματος.
Τέλος, για να μην σπαταλήσετε αδίκως το χρόνο σας, εξαντλώντας ασκόπως υπερτεράστιες ουρές, βεβαιωθείτε ότο το Γραφείο Σίτισης, έξω από το οποίο αναμέτε, είναι το γραφείο που εξυπηρετεί τις Σχολές Κέντρου, δηλαδή τις Σχολές που σιτίζονται στο εστιατόριο της οδού Λυκαβηττού. Συνήθως οι Σχολές του Κέντρου εξυπηρετούνται από τα Γραφεία Σίτισης του 3ου και του 4ου ορόφου (ανάλογα με την κίνηση της ημέρας), όμως σε κάθε περίπτωση θα βρείτε ανακοινώσεις σε χαρτιά έξω από την πόρτα κάθε γραφείου. Συμβουλευτείτε τις αναρτημένες ανακοινώσει πριν πάρετε τη θέση σας στην ουρά, διότι σε περίπτωση λάθους, οι υπάλληλοι του γραφείου θα αρνηθούν να σας εξυπηρετήσουν και θα σας στείλουν στο τέλος της ουράς ενός άλλου Γραφείου.
Με το χέρι στην καρδιά, ό, τι και αν αποφασίστετε να κάνετε: ΜΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ! Η κατάσταση που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε στη Λέσχη μπορεί να μοιάζει με ΑΥΤΗΝ!

----> https://www.dropbox.com/sh/0eff75g3snof2pp/ahbF0NUyZy

Είναι κρίμα να περάσετε τη δοκιμασία χειρότερα απ' όσο χρειάζεται...
Καλή δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου