10 Οκτωβρίου 2012

Κλειστό το Μέγαρο της ΝΟΠΕ την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου με Απόφαση του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής

Με απόφαση της Συνέλευσης του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής, το Μέγαρο Θεωρητικών Επιστημών της ΝΟΠΕ θα τελεί υπό κατάληψη την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου με σκοπό τη διευκόλυνση της συμμετοχής των φοιτητών στο συλλαλητήριο της Παρασκευής. 
Την  ίδια μέρα θα διεξαχθεί στο κτήριο της Πρυτανείας νέα Συνέλευση ευρείας Σύνθεσης με τη συμμετοχή φοιτητών όλων των Σχολών του ΕΚΠΑ αλλά και εργαζομένων του ΕΚΠ.

16 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ . ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΠΟΤΕ . Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια τότε. Είσαι ανίκητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ! ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ . ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ. ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ!!

      Διαγραφή
    2. Αμα δεν υπήρχαν οι"κομματικοί εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ" ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΒΙΚΩΝ Ε?ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

      Διαγραφή
    3. ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ, Ο ΛΕΝΙΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΩΧΡΙΑ!! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ - ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ - ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ. ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΤΕ . ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ . ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΌ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ;

      Διαγραφή
    4. Αμα δεν υπήρχαν οι"κομματικοί εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ" ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

      Μόλις ανοίξει στο Σούνιο, όσοι έχουν να πληρώσουν τα δίδακτρα θα πάνε, δεν πρόκειται να κάτσουν με εσάς να το κλείνετε κάθε τρεις και λίγο. Θα καταντήσουν τα πανεπιστήμια όπως τα σχολεία, όσοι έχουν να πληρώσουν πάνε σε ιδιωτικά και οι υπόλοιποι κάθονται να βλέπουν τους συντρόφους σας να τα κλείνουν από αρχές Σεπτέμβρη!

      Διαγραφή
    5. Καλά τα λες . Ο ανόητος νομίζει ότι απειλεί τον κόσμο με τα υπερεντατικά μαθήματα και το Σούνιο. Δεν καταλαβαίνει ότι και το HARVARD τέτοιο πανεπιστήμιο είναι και ότι αυτό συνιστά πρόοδο και όχι οπισθοδρόμηση όπως το χάλι που αυτός και οι δικοί του προκαλούν στην εκπαίδευση.

      Διαγραφή
    6. Αϊντε στο harvard τότε.

      Διαγραφή
    7. Δεν θέλω ή δεν μπορώ να πάω.
      Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υφίσταμαι τον τσαμπουκά και το νταβατζιλίκι του κάθε ψευτοεπαναστάτη;

      Διαγραφή
  3. πάντως αυτό που κατάλαβα είναι οτι είθισται οι αριστερές παρατάξεις να έχουν τις καταλήψεις ψωμοτύρι συμφωνω οτι πρέπει να γίνουν συλλαλητήρια και αγώνες αλλα βλέπετε δεν μπορόυν να αφιερώσουν τις ώρες του cafe και προτιμούν να χάνουν ώρες παράδοσης οι άλλοι φοιτητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά, άμα δε σας αρέσει η σχολή ή έχετε άλλες ασχολίες μην έρχεστε!
    Γιατί πρέπει να εμποδίζετε και όλους τους υπόλοιπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είμαστε περισσότεροι από σας(138 στη προηγούμενη συνέλευση) και γιατί δεν θέλουμε κανένα νόμο καμιά διαμαντοπούλου κανένα σαμαρά να διαλύει το πανεπιστήμιο. Αν εσείς δεν έχετε προβλημα με αυτό τότε μάλλον θα φταίει ότι είστε στη ΔΑΠ και αν δεν είστε δεν έχετε καμιά ιδεολογική διαφορά, οπότε μπείτε γρήγορα. Υποστηρίξτε ανοιχτά και τους νόμους για τη παιδεία και το σαμαρά και αφήστε τις κορώνες για τα μαθηματάκια που χάνετε. Αντε γεια

      Διαγραφή
    2. Καλά ρε φίλε, είναι σοβαρή απάντηση αυτή; Γιατί είμαστε περισσότεροι από εσάς; Δηλαδή αν στην επόμενη συνέλευση είστε 139 και αποφασίσετε να μας βιάσετε,θα πρέπει να δεχτούμε την αιτιολογία σου;

      Ή το άλλο, δεν θέλουμε κανένα να διαλύει το πανεπιστήμιο! ένα πανεπιστήμιο που κλείνει όποτε κατέβει σε 138 φοιτητές δεν είναι διαλυμένο δηλαδή;

      Διαγραφή
  5. Αρχίσαμε πάλι τα συνηθισμένα. Κάποιοι, επειδή έτσι θέλουν, κλείνουν τα ΑΕΙ και ετεροκαθορίζουν τις ζωές των υπολοίπων. Είμαστε παγκόσμια πρωτοτυπία.
    Όσο για τις δημοκρατικές διαδικασίες σας, να τις βράσω. Σας είδα πέρυσι: στοχοποιούσατε τους διαφωνούντες με εσάς φοιτητές δι' αναρτήσεως εντύπων, βρίζατε-προπηλακίζατε (πχ "συνδαιτυμόνες (sic) του Αλαφούζου, εδώ Φορτσάκης, φυτά"), βιαιοπραγήσατε, νοθεύσατε αποτέλεσμα συνέλευσης και ενισχυθήκατε από άσχετους με τη Σχολή τύπους.
    Το αστείο, τέλος, είναι η αναφορά της δημιουργίας ιδιωτικών ΑΕΙ ως κινδύνου- το τί ισχύει στον πολιτισμένο κόσμο δεν ενδιαφέρει. Μάθετε λοιπόν, ότι όσοι μπορούν, θα πληρώνουν για να αποφεύγουν εσάς, όπως γίνεται ήδη στη μέση εκπαίδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καλύτερο θα είναι όλοι οι παραπάνω ανώνυμοι να είναι το ίδιο πρόσωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ανώνυμοι και οι ανώνυμοι που τους απαντούν! Ο ορισμός της διχασμένης προσωπικότητας....

      Διαγραφή