20 Μαΐου 2016

Με ποιον τρόπο δηλώνονται τα διατομεακά μαθήματα στο my-studies και πώς διαπιστώνεται, μετά την εξέταση, ο τομέας όπου είχαν δηλωθεί;

Τα υποχρεωτικής επιλογής διατομεακά μαθήματα, δηλαδή:

α) Η Ιστορία Πολιτικών και Συνταγματικών Θεσμών

β) Το Δίκαιο Περιβάλλοντος και

γ) Το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο

θα δηλώνονται στην ηλεκτρονική δήλωση στην ενότητα που επιθυμεί ο κάθε φοιτητής.

Άρα, αν θέλετε να δηλώσετε το Δίκαιο Περιβάλλοντος ως υποχρεωτικής επιλογής μάθημα του Αστικού Δικαίου, θα πρέπει να το δηλώσετε μέσω της ενότητας Α' Ιδιωτικού Δικαίου, ενώ αν θέλετε να το δηλώσετε ως υποχρεωτικής επιλογής μάθημα Δημοσίου Δικαίου, θα πρέπει να το δηλώσετε μέσω της ενότητας του Δημοσίου Δικαίου. Τόσο απλά.

Σε περίπτωση που θέλετε να διαπιστώσετε, αφού έχετε εξεταστεί και περάσει το μάθημα, σε ποιον Τομέα το είχατε δηλώσει, αυτό μπορεί να γίνει αν ανοίξετε στο my-studies, και ενώ βρίσκεστε στη λίστα των μαθημάτων, πάνω δεξιά την καρτέλα "Κατάσταση", έτσι ώστε να εμφανίζονται δίπλα στα μαθήματα οι βαθμολογίες σας. Εφόσον επιλέξετε, χρησιμοποιώντας την αριστερή στήλη, να βρεθείτε στο μάθημα στο οποίο σας ενδιαφέρει, θα παρατηρήσετε ότι η βαθμολογία του θα εμφανίζεται όταν το έχετε επιλέξει από ένα συγκεκριμένο τομέα και όχι απ΄ τον άλλο, στον οποίο επίσης ανήκει το διατομεακό μάθημα. Ο τομέας στον οποίο εμφανίζεται η βαθμολογία είναι λοιπόν αυτός, όπου έχει δηλωθεί το μάθημα υποχρεωτικής επιλογής και για τον οποίο θα μετρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου