20 Ιανουαρίου 2012

Τί θα συμβεί αν δηλώσω ένα μάθημα προς αναβαθμολόγηση και στη συνέχεια δεν παρουσιαστώ στην εξέταση;

Η γραμματεία ρωτήθηκε το εξής: "Σε περίπτωση που ένας φοιτητής δηλώσει προς αναβαθμολόγση κάποιο μάθημα, αλλά δεν προσέλθει διόλου στην εξέταση, θα θεωρηθεί ότι πήρε μηδέν και ότι (ξανα)χρωστάει το μάθημα ή θα διατηρηθεί ο βαθμός της αρχικής επιτυχούς του εξέτασης;".

Η γραμματεία απάντησε ως εξής: "Θα διατηρηθεί ο αρχικός βαθμός, βάσει του οποίου περάστηκε το μάθημα, αρκεί να μην προσέλθει καν στην εξέταση ο φοιτητής - θα πρέπει δηλαδή να μην εμφανίστηκε καθόλου στην εξέταση, και όχι να παρουσιάστηκε, να είδε τα θέματα, να μην του άρεσαν και μετά να έφυγε, παίρνοντας έτσι ένα στρογγυλούτσικο μηδενικό."

Επιπλέον, η γραμματεία ρωτήθηκε: "Σε περίπτωση που ένας φοιτητής δηλώσει προς αναβαθμολόγηση κάποιο μάθημα και δεν προσέλθει διόλου στην εξέταση, θα του μειωθεί κατά μία μονάδα το υπόλοιπο των δηλώσεων αναβαθμολόγησης που δικαιούται να κάνει ή θα διατηρήσει τον ίδιο αριθμό αναβαθμολογήσεων που είχε και πριν;"

Η γραμματεία απάντησε ως εξής: "Αν ο φοιτητής δεν εμφανιστεί καθόλου στην εξέταση, τότε η δήλωση αναβαθμολόγησης θεωρείται σαν να μην έγινε, άρα διατηρεί τον ίδιο αριθμό αναβαθμολογήσεων που θα εδικαιούτο να κάνει, αν δεν είχε ουδέποτε δηλώσει προς αναβαθμολόγηση το μάθημα στο οποίο δεν προσήλθε να εξετασθεί".


2 σχόλια:

  1. Το Σεπτέμβρη γίνεται να κάνεις αναβαθμολόγηση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας, χρειάζεστε δάνειο; Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο Ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και να ολοκληρώσουν το έργο τους και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε από τις οικονομικές σας δυσκολίες, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή