10 Φεβρουαρίου 2023

Σημειώσεις Εισαγωγής στην Επιστήμη του Δικαίου

Του Φαίδωνα Μ.

Οι εξής σημειώσεις είναι από το βιβλίο του Σούρλα “Εισαγωγή στην Επιστήμη του Δικαίου”. Δεδομένου ότι το βιβλίο είναι μικρό θα πρότεινα να μην παραλειφθεί. Ειδικά τα κεφάλαια 16-18 τα οποία δε μετέφερα πλήρως. Δεν υποκαθιστούν τις παραδόσεις στη σχολή οι οποίες -τουλάχιστον στο έτος μου- δεν ακολουθούσαν πιστά το περιεχόμενο του βιβλίου. Κατά τα λοιπά ελπίζω πως συμπύκνωσα (25 κεφάλαια σε 25 σελίδες) όσα ήθελε να “πει ο ποιητής” απλά και κατανοητά.  

Φαίδων Μ.

Σημειώσεις Εισαγωγής στην Επιστήμη του Δικαίου

4 σχόλια:

  1. Χρειάζεσαι δάνειο???? Προσωπικά δάνεια ή Επιχειρηματικά δάνεια;;;; Μίλα μου για αυτό. ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: κ. Petr Buzek, Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας στο::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
    Whatsapp τώρα: +639451256230

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 30.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
    Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: charlykerkir@gmail.com
    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια αξιόπιστη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μας Ronnie Finance Fast Loan,

    Προς το παρόν χρηματοδοτούμε νεοφυείς επιχειρήσεις και υφιστάμενες επιχειρήσεις με ελάχιστο ποσοστό 3% ετησίως. Το χαρτοφυλάκιό μας δέχεται Αιτήσεις Δανείου από διαφορετικούς κλάδους, που κυμαίνονται από Κατασκευές, Τεχνολογία και Γεωργία. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες στεγαστικών δανείων για αγορά κατοικίας.

    Είστε σύμβουλος με επικεφαλής αιτούντων δανείου; Έχουμε προγράμματα Broker και η πληρωμή βασίζεται σε προμήθεια. Παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το email, ένας αντιπρόσωπος θα σας ενημερώσει σχετικά με τις Διαδικασίες.

    Ronnie Finance Fast Loan Company Ltd
    ronnieinfo247@gmail.com
    Whatsapp +919667837169

    ΑπάντησηΔιαγραφή