18 Μαρτίου 2021

Σημειώσεις Συλλογικού Εργατικού 2020-2021

 της Άννας Κανάκη

Οι κάτωθι σημειώσεις αποτελούν  αποσπασματικές  σημειώσεις παραδόσεων και δεν καλύπτουν όλη την ύλη όπως αναπτύσσεται στο βιβλίο. 

Καλό διάβασμα.

Για τις σημειώσεις πατήστε εδώ.

2 σχόλια:

 1. Αίτηση για δάνειο στη NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

  Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

  Το NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτο: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000 ευρώ), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις με επιτόκιο 3%.

  Αυτό που παίρνεις:
   Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
   Ανταγωνιστικά επιτόκια
   Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
   Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό κεφαλαίου του δανείου)
   Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
   Η πρώτη αποπληρωμή του δανείου σας ξεκινά σε έξι μήνες μετά την έγκριση.

  Πώς να εφαρμόσει:
  Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
  Οι επιχειρήσεις ή τα άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης, θα πρέπει να στείλουν ένα email στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να επικοινωνήσουν με τον Krystian Damian στο WhatsApp μέσω +48732121095 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προσοχή:

  Ψάχνετε για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ για να σας δώσει δάνειο μεταξύ 50.000 και 50.000.000 ευρώ (για επιχειρηματικό ή εταιρικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικά δάνεια, δάνειο αυτοκινήτων, δάνεια ενοποίησης χρέους, επιχειρηματικό κεφάλαιο, δάνειο υγειονομικής περίθαλψης κ.λπ.) σας στερήθηκε δάνειο από τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα λόγω του ενός ή του άλλου λόγου; Εφαρμόστε τώρα και λάβετε επεξεργασία και έγκριση πραγματικού χρηματοοικονομικού δανείου εντός 3 ημερών. NOMARK LOAN FIRM., Είμαστε "Διεθνώς διαπιστευμένος δανειστής δανείου" που δίνουν Πραγματικά χρηματοοικονομικά δάνεια σε άτομα και εταιρείες με χαμηλό επιτόκιο 2% με την έγκυρη ταυτότητά σας ή το διεθνές διαβατήριο της χώρας σας για επαλήθευση. Η αποπληρωμή του δανείου μας ξεκινά 1 (Ένα) έτος μετά τη λήψη του δανείου σας και η διάρκεια αποπληρωμής κυμαίνεται μεταξύ 3 και 35 ετών. Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: nomarkloanfirm@hotmail.com
  C.E.O Mr.Nomark Wesley.

  ΑπάντησηΔιαγραφή