30 Ιουνίου 2020

Σημειώσεις Εφαρμογών Δημοσίου Δικαίου-Κλιμάκιο Γεραπετρίτης-Γιαννακόπουλος

Της Αιμιλίας Γανταδάκη

Το εν λόγω αρχείο αποτελεί καταγραφή σημειώσεων από τις παραδόσεις των μαθημάτων, διανθισμένες σε ορισμένα σημεία από εδάφια σχετικών συγγραμμάτων είτε περαιτέρω προσωπικής αναζήτησης. Ιδιαίτερα χρήσιμο βρήκα το σύγγραμμα του κ. Γιαννακόπουλου («Οι επιδράσεις του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον έλεγχο συνταγματικότητας των νόμων») καθότι βρίσκεται σε πλήρη συνάφεια με τις αναλύσεις του κατά τις παραδόσεις και διευκολύνει το διάβασμα. Το αρχείο περιλαμβάνει αρκετές αποφάσεις που είναι εκτός ύλης, εντούτοις έγινε μνεία σε αυτές από τους καθηγητές για την πληρότητα του μαθήματος. Οι αποφάσεις που είναι εντός ύλης βρίσκονται στον πίνακα των περιεχομένων. Τέλος, θερμές ευχαριστίες προς την Μαρία Βλάχου για τα κομμάτια των παραδόσεων που ανέπτυξε όσες ημέρες δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.

Σημειώσεις εφαρμογών δημοσίου δικαίου

3 σχόλια:

  1. Γεια σας, Χρειάζεστε επείγον δάνειο;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να ολοκληρώσετε ένα έργο, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; αν η απάντησή σας είναι ναι, θέλω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε όλα τα είδη υπηρεσιών δανείων τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Εάν το διαβάζετε και γνωρίζετε ότι χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Χαρακτηριστικά & όφελος;
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

    Εάν χρειάζεστε πραγματικά μια λύση στα οικονομικά σας, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαιρετίσματα όλοι και καλώς ήλθατε στο Avants Loan INC, Είμαστε μια ομάδα οικονομικής υποστήριξης που χειρίζεται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών εργαλείων. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες. Τα δάνεια εγκρίνονται εντός 24-48 ωρών από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 2.000 $ έως 50 εκατομμύρια το πολύ με προσιτό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Ο στόχος της Avant Group είναι να σας προσφέρει άριστες επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η αίτηση για δάνειο είναι άγχος χωρίς εμάς, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία δανεισμού μας {avants.loan@gmail.com} {av_ant@outlook.com}

    Με το Avant προσωπικό και businessloan μπορείτε να βασίζεστε σε μια κληρονομιά εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας, βοηθώντας σας να μετατρέψετε τα όνειρα. Υποβάλετε αίτηση και λάβετε μια απόφαση γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε για το πιστωτικό σας αποτέλεσμα ή για την οικονομική κρίση που έχετε βρει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε δάνειο. Ευχαριστώ

    Κλήση / Whatsapp: +1 (754) 2417737
    Στείλτε μας email στο: av_ant@outlook.com
    Στείλτε μας email στο avants.loan@gmail.com

    Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δάνεια Ferratum

    Ferratum US, 318, 25 Goodlass Rd, L24 9HJ,
    Ηνωμένες Πολιτείες.
    +1 (754) 2417737, ferratum.loans@gmail.com

    Γεια σε όλους, είστε αυτή τη στιγμή σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Όποια και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε στεγαστικά δάνεια, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς.;
    Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - Στείλτε email (ferratum.loans@gmail.com) (+17542417737) και λάβετε απάντηση σε λίγες ώρες.

    Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο μεταξύ 5000 έως 200 εκατομμυρίων $ για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου από 1 έως 30 χρόνια (12-360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου μετά την εξασφάλιση δανείου μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
    Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία ή θέλετε να διευκρινίσετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τις παρακάτω επαφές
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ferratum.loans@gmail.com
    Whatsapp / Κλήση; +1 (754) 2417737

    ΑπάντησηΔιαγραφή