3 Απριλίου 2015

Δωρεά Νομικών Εγχειριδίων από το Athens Lawschool Wiki στο Φοιτητικό Αναγνωστήριο του ΕΚΠΑ

Αγαπητά μέλη του Athens Lawschool Wiki,

Όπως αρκετοί από εσάς θυμούνται, την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 το Athens Lawschool Wiki διοργάνωσε ολονύχτιο πάρτυ στο "7 times".

Όπως κάθε φορά που διοργανώνουμε πάρτυ, είχε αποφασιστεί ότι τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν, θα διετίθεντο από τη διαχειριστική ομάδα του wiki για την αγορά νομικών εγχειριδίων, τα οποία θα παραχωρούνταν στο Αναγνωστήριο του Πανεπιστημίου μας (προς χρήση των φοιτητών), ως δωρεά του Athens Lawschool Wiki.

Έτσι, το Athens Lawschool Wiki αναζήτησε τα καταλληλότερα νομικά εγχειρίδια για το φοιτητικό Αναγνωστήριο, διεκδικώντας τις καλύτερες δυνατές τιμές. Τα κριτήρια επιλογής των εγχειριδίων ήταν: α) η ζήτησή τους από τους φοιτητές, β) η έλλειψη αντιτύπων τους στο φοιτητικό Αναγνωστήριο, γ) οι τιμές τους, δ) η χρησιμότητά τους για έναν φοιτητή στα μαθήματα, ε) η αδυναμία απόκτησής τους μέσω της λίστας του Ευδόξου.


Με πολύ μεγάλη χαρά, λοιπόν, το Athens Law School Wiki παραχωρεί σήμερα στο φοιτητικό Αναγνωστήριο τα ακόλουθα επτά (7) νομικά εγχειρίδια:

1) Επιτομή Ποινικού Δικαίου, Γενικό μέρος (Α. Καραγιαννόπουλος -2014)
2) Επιτομή Ποινικού Δικαίου, Ειδικό μέρος (Α. Καραγιαννόπουλος -2014)
3) Επιτομή Ποινικής Δικονομίας (Α. Καραγιαννόπουλος 2014)
4) Επιτομή Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Γ. Αναστασόπουλος -2013)
5) Επιτομή Εταιρειών (Γ. Αναστασόπουλος -2014)
6) Πρακτικά Θέματα Πολιτικής Δικονομίας Ι (Α. Καλογιάννης -2013)
7) Πρακτικά Θέματα Πολιτικής Δικονομίας ΙΙ (Α. Καλογιάννης -2014)

***Το εγχειρίδιο Πολιτικής Δικονομίας, Νίκα δεν ήταν δυστυχώς διαθέσιμο προς αγορά, θα μπορέσουμε ωστόσο να το παράσχουμε στο αναγνωστήριο περίπου τέλη Απρίλη.

Ελπίδα όλων μας, να φανούν χρήσιμα τα πιο πάνω εγχειρίδια σε όσο το δυνατόν περισσότερους φοιτητές και η σημερινή ταπεινή ενίσχυση του Αναγνωστηρίου μας να βρει συνέχεια και στο μέλλον.

Καλή μελέτη σε όλους!*Για λόγους διαφάνειας απέναντι στα μέλη του Wiki, σημειώνουμε ότι τα συνολικά έσοδα του πάρτυ ανήλθαν στα 500 ευρώ. Εξ αυτών: 
  • 100 ευρώ διατέθηκαν για την ετήσια φιλοξενία του wiki trade σε server.
  • 134, 80 ευρώ διατέθηκαν για την αγορά των βιβλίων.
  • Το υπόλοιπο των 265,20 ευρώ θα διατεθεί για την αναμόρφωση του ιστολογίου μας.

Επισυνάπτονται οι φωτογραφίες των αποδείξεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου