16 Δεκεμβρίου 2014

Ενημέρωση: Έως και τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου οι Δηλώσεις Μαθημάτων

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γραμματείας, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ, σε συνδυασμό με νεότερη ανακοίνωση για παράταση της προθεσμίας, οι δηλώσεις μαθημάτων-συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2014-2015 θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 3/12/2014 έως και τη Δευτέρα 22/12/2014, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας my-studies.uoa.gr. Για όλο το παραπάνω διάστημα υπάρχει επίσης δυνατότητα τροποποίησης της δήλωσης. Την καταληκτική ημερομηνία ωστόσο, το σύστημα θα κλειδωθεί και δε θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα υποβολής δήλωσης. Προσοχή! Όπως υπενθυμίζεται...

...και στην ανακοίνωση, η δήλωση μαθημάτων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και εγγραφή στο εξάμηνο. Επίσης, σύμφωνα με τη γραμματεία, η δήλωση, μετά την επιτυχημένη ηλεκτρονική υποβολή της, θα πρέπει υποχρεωτικά να εκτυπωθεί για να προσκομιστεί εάν τυχόν ζητηθεί.

Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας του συστήματος Εύδοξος θα πρέπει να δηλώνονται έως και την Παρασκευή 16/1/2015 τα ίδια ακριβώς συγγράμματα που δηλώθηκαν και στο my-studies, ώστε να είναι δυνατή η παραλαβή τους. Η διανομή των συγγραμμάτων θα λήξει την Παρασκευή 30/1/2015 (μετά από παράταση των προθεσμιών του Ευδόξου).

Όσον αφορά τον αριθμό των μαθημάτων και συγγραμμάτων που μπορούν να δηλωθούν:

1. Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να δηλώσουν μέχρι και 8 μαθήματα χειμερινού εξαμήνου και αντίχτοιχα συγγράμματα.

2. Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 2ο, 3ο και 4ο έτος φοίτησης μπορούν να δηλώσουν έως και 10 μαθήματα χειμερινού εξαμήνου αλλά μέχρι 8 το πολύ συγγράμματα για τα αντίστοιχα δηλωθέντα μαθήματα. Στον αριθμό των 10 μαθημάτων συμπεριλαμβάνονται και τα μαθήματα προς αναβαθμολόγηση, για τα οποία οι φοιτητές δε δικαιούνται σύγγραμμα (πληροφορίες για τις αναβαθμολογήσεις μπορείτε να δείτε και εδώ).

3. Οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να δηλώσουν όλα τα μαθήματα που οφείλουν, χειμερινού ή εαρινού εξαμήνου. Τέλος, δικαίωμα δήλωσης 8 το πολύ συγγραμμάτων μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου για τα οποία δεν έχουν παραλάβει σύγγραμμα έχουν οι φοιτητές που βρίσκονται στο 5ο και 6ο έτος φοίτησης.

-> Οδηγίες της γραμματείας για την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ κάποιες χρήσιμες συμβουλές μπορείτε να δείτε και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου