3 Αυγούστου 2015

Εξεταστέα Ύλη και SOS στη Διοικητική Δικονομία (κλιμάκιο Λαζαράτου - 2014-2015)

Του Κώστα Μπουρνάζου

Έφτιαξα το αρχείο αυτό για κάποιους φίλους που χρωστάνε Διοικητική και το ανεβάζω και εδώ για να βοηθηθεί όποιος χρειάζεται. Περιλαμβάνει επί της ουσίας την ύλη και τα sos στη Διοικητική Δικονομία στο κλιμάκιο Λαζαράτου με βάση το φετινό χειμερινό εξάμηνο (2014-2015). Τα ένδικα βοηθήματα είναι προφανώς στην ύλη αλλά δε γίνεται αναφορά γιατί δεν τα είχα κοιτάξει καν από το βιβλίο αλλά από κώδικα κυρίως.
 
Καλό διάβασμα!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------

Σημείωση για την ύλη:

Της Έλενας Νικολαρέα
 
Αν και η εξεταστέα ύλη για τη Διοικητική Δικονομία στο κλιμάκιο του Καθηγητών Π. Λαζαράτου και Γ. Δελλή δε δόθηκε τυποποιημένα κατά τις παραδόσεις ή με κάποια ανακοίνωση, σύμφωνα με ό,τι διδάχτηκε κατά το χειμερινό εξάμηνο 2014-2015, τα παρακάτω σημεία του συγγράμματος του διδάσκοντος (Π. Λαζαράτος, Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο, 2014) θα μπορούσαν με σχετική ασφάλεια να θεωρηθούν εκτός ύλης για την εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος σε αυτό το κλιμάκιο:
 
ΜΕΡΟΣ 2ο: Κεφ. 3-4
ΜΕΡΟΣ 4ο: Κεφ. 5-9
ΜΕΡΟΣ 5ο: Κεφ. 3-4
ΜΕΡΟΣ 6ο: ολόκληρο
ΜΕΡΟΣ 7ο: ολόκληρο
ΜΕΡΟΣ 8ο: Κεφ. 5-11

Προσοχή:Τα παραπάνω δεν πρέπει βέβαια να θεωρηθεί ότι εξαιρούνται και από την εξέταση του αντίστοιχου σκέλους των Εφαρμογών Δημοσίου Δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου