26 Μαρτίου 2014

Την Παρασκευή 28.3, τη Δευτέρα 31.3 και την Τρίτη 1.4.2014 η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα Erasmus (Ακαδημαϊκό Έτος 2014-2015).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας της Σχολής, από την Παρασκευή 28.3 έως και την Τρίτη 1.4.2014 θα υποβάλλονται στο γραφείο Erasmus της Σχολής, στον ημιώροφο του κτηρίου της οδού Ακαδημίας 45 και ώρες 09.00 -12.00, οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, είτε αυτοπροσώπως από τους ίδιους τους αιτούντες ή μέσω τρίτου που έχει εξουσιοδοτηθεί για την υποβολή.

Την αναλυτική ανακοίνωση της Γραμματείας στην οποία μπορείτε να βρείτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα καθώς και άλλες πληροφορίες (απαιτούμενο επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών, ύψος υποτροφίας κλπ) και τρόπους περαιτέρω επικοινωνίας με το γραφείο Erasmus μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση, οι φοιτητές φέτος μπορούν να επιλέξουν μόνο ένα Πανεπιστήμιο από τη σχετική λίστα και όχι δύο όπως κατά τα προηγούμενα έτη. Θα ακολουθήσει, μετά την υποβολή των αιτήσεων σε πρώτη φάση, και νέος κύκλος αιτήσεων για τις θέσεις που θα μείνουν κενές. 

Ακόμη, τη λίστα με τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια για το Ε.Κ.Π.Α, στις σελίδες 8-9 της οποίας αναφέρονται και τα Πανεπιστήμια με τα οποία συνεργάζεται το Τμήμα Νομικής θα δείτε εδώ.

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα μπορείτε επίσης να βρείτε και εδώ.

Τέλος, πληροφορίες για τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια από φοιτητές που έχουν επισκεφθεί τα ιδρύματα αυτά είναι διαθέσιμες στη σελίδα που οδηγεί ο ακόλουθος σύνδεσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου