3 Απριλίου 2013

Δωρεά Νομικών Εγχειριδίων από το Athens Lawschool Wiki στο Φοιτητικό Αναγνωστήριο του ΕΚΠΑ

Αγαπητά μέλη του Athens Lawschool Wiki,

Όπως αρκετοί από εσάς θυμούνται, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 το Athens Lawschool Wiki διοργάνωσε ολονύχτιο πάρτυ διασκέδασης στο καφέ-μπαρ Ginger Ale.

Όπως προανήγγελλε η αφίσα και η ανακοίνωση του πάρτυ, τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν, θα διετίθεντο από τη διαχειριστική ομάδα του wiki για την αγορά νομικών εγχειριδίων, τα οποία θα παραχωρούνταν στο Αναγνωστήριο του Πανεπιστημίου μας (προς χρήση των φοιτητών), ως δωρεά του Athens Lawschool Wiki.

Το ποσό που τελικώς συγκεντρώθηκε, ανήλθε στα 140,00€.

Ανταποκρινόμενο στην υπόσχεση που είχε δώσει τότε στα μέλη του, το Athens Lawschool Wiki αναζήτησε τα καταλληλότερα νομικά εγχειρίδια για το φοιτητικό Αναγνωστήριο, διεκδικώντας τις καλύτερες δυνατές τιμές. Τα κριτήρια επιλογής των εγχειριδίων ήταν: α) η ζήτησή τους από τους φοιτητές, β) η έλλειψη αντιτύπων τους στο φοιτητικό Αναγνωστήριο, γ) οι τιμές τους, δ) η χρησιμότητά τους για έναν φοιτητή στα μαθήματα, ε) η αδυναμία απόκτησής τους μέσω της λίστας του Ευδόξου.

Με πολύ μεγάλη χαρά, λοιπόν, το Athens Law School Wiki...

...παραχωρεί σήμερα στο φοιτητικό Αναγνωστήριο τα ακόλουθα επτά (7) νομικά εγχειρίδια:

1) Πρακτικά Θέματα Κληρονομικού Δικαίου (Ν. Ψούνη - 2005)

2) 120 Ασκήσεις Ειδικού Ενοχικού Δικαίου (Π. Κορνηλάκης - 2013)

3) Μεθοδολογία Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου (Ν. Δαβράδος, Χ. Παμπούκης - 2013)

4) Εφαρμογές Συνταγματικού Δικαίου ΙΙ (Α. Δημητρόπουλος, Σ. Κουτνατζής - 2012)

5) Ποινική Δικονομία: Θεωρία – 64 Πρακτικά – Υποδείγματα (Α. Καραγιαννόπουλος - 2012)

6) Πρακτικά Θέματα Πολιτικής Δικονομίας: Τόμος Α΄ - Γενικό Μέρος (Α. Καλογιάννης - 2013)

7) Πρακτικά Πολιτικής Δικονομίας (Κ. Κουτσουλέλος - 2012)

Ελπίδα όλων μας, να φανούν χρήσιμα τα πιο πάνω εγχειρίδια σε όσο το δυνατόν περισσότερους φοιτητές και η σημερινή ταπεινή ενίσχυση του Αναγνωστηρίου μας να βρει συνέχεια και στο μέλλον.

Καλή μελέτη σε όλους!



*Για λόγους διαφάνειας απέναντι στα μέλη Wiki, σημειώνουμε ότι η αρχική αξία των 7 βιβλίων ανερχόταν στα 180,00€, έπειτα όμως από σκληρή διαπραγμάτευση με τους προμηθευτές μας και εν όψει και των σκοπών της συγκεκριμένης αγοράς, τα τρία βιβλιοπωλεία με τα οποία το Athens Lawschool Wiki ήρθε σε επαφή δέχθηκαν προχωρήσουν σε γενναιόδωρες εκπτώσεις που έριξαν την τελική τιμή στα 128,00€

Τα υπόλοιπα 12,00€ διατέθηκαν για την αγορά σφραγίδας με το λογότυπο του Athens Lawschool Wiki, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για να αποτυπωθεί στην πρώτη σελίδα του κάθε βιβλίου η ένδειξη προελεύσεως της δωρεάς.

Επισυνάπτονται οι φωτογραφίες των αποδείξεων.

5) Απόδειξη 5 από 5 (Σφραγιδάκι Nomowiki)  

2 σχόλια:

  1. Παιδιά σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας αυτή!! Μπράβο πραγματικά!! Μια από τις λίγες ομάδες ανθρώπων σε αυτή την χώρα που ενεργεί με άδολα κίνητρα και διαδικασίες διαφάνειας..Συνεχίστε δυναμικά και οι λοιποί φοιτητές στηρίζουμε τις πορσπάθειες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαμπίλη Ουρανία/Φοιτητικά Αναγνωστήρια10 Μαρτίου 2014 στις 1:27 μ.μ.

    Σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την προσφορά των Νομικών Εγχειριδίων , τα οποία είναι ήδη στη διάθεση των φοιτητών μας.
    Με εκτίμηση
    Μπαμπίλη Ουρανία
    Προϊστ. Φοιτητ. Αναγν. Παν/κής Λέσχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή