6 Απριλίου 2013

Μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο τρίμηνο εθελοντικό πρόγραμμα του Συμπαραστάτη του Δημότη

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης καλεί ενδιαφερόμενα πρόσωπα να συμβάλουν στην λειτουργία του νέου θεσμού, συμμετέχοντας σε πρόγραμμα εθελοντισμού διάρκειας τριών (3) μηνών.

Οι εθελόντριες και οι εθελοντές θα παρέχουν την συμβολή τους στο στάδιο της συλλογής των καταγγελιών πολιτών και επιχειρήσεων, με ενημέρωση - επιβοήθηση τους στην σύνταξη των καταγγελιών και την προώθησή τους στο Γραφείο Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Για το σκοπό αυτό, τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, ύστερα από σχετικό σεμινάριο, θα λαμβάνουν  σχετική διαπίστευση ως εθελοντές με καθορισμένο τομέα δράσης.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντικής δράσης, μπορείτε μέχρι τις 10 Απριλίου 2013 να υποβάλετε συμπληρωμένη αίτηση:

  • με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στο symparastatis@cityofathens.gr, με την ένδειξη "πρόγραμμα εθελοντισμού",
  • με τηλεομοιοτυπία στο...
           ...fax 210-3722358,
  • με κατάθεση στο Γραφείο Συμπαραστάτη, οδός Αθηνάς αρ. 63, 2ος όροφος.


Στη συνέχεια οι αιτούσες/αιτούντες θα κληθούν για την παρακολούθηση του σχετικού σεμιναρίου και, αφού υπογράψουν σχετική υπεύθυνη δήλωση, με την οποία θα αποδέχονται τους όρους του προγράμματος, θα τους χορηγείται η ειδική διαπίστευση για την έναρξη της εθελοντικής δράσης τους.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντικής δράσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-3722181.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τους Όρους Συμμετοχής και το Έντυπο Αίτησης Συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου