25 Μαρτίου 2013

Την Τρίτη 26 Μαρτίου η έναρξη των δηλώσεων μαθημάτων για το Εαρινό Εξάμηνο 2013

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ,  οι δηλώσεις μαθημάτων-συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο 2013 θα πραγματοποιούνται από την Τρίτη 26 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013.  Η δήλωση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά  μέσω του ιστότοπου my-studies. Για όλο το παραπάνω διάστημα οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα τροποποίησης της δήλωσής τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης μαθημάτων, θα πρέπει αυτή υποχρεωτικά να εκτυπώνεται από όλους προκειμένου να προσκομιστεί, εφόσον ζητηθεί. Οι φοιτητικές ταυτότητες (τρίπτυχα) δεν θα σφραγιστούν από τη Γραμματεία, καθώς η ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων-συγγραμμάτων ισοδυναμεί με την εγγραφή στο εξάμηνο και...

...αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 το σύστημα θα κλειδωθεί από τη Γραμματεία και δεν θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής δήλωσης μαθημάτων-συγγραμμάτων ή τροποποίησης της ήδη υπάρχουσας δήλωσης.

Όσον αφορά συγκεκριμένα την παραλαβή των συγγραμμάτων, οι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν μια επιπλέον ηλεκτρονική δήλωση στο σύστημα "Εύδοξος", όπου θα πρέπει να δηλώσουν τα συγγράμματα που αντιστοιχούν στα δηλωθέντα μαθήματα και στη συνέχεια να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη παραλαβή τους. Η δήλωση στο σύστημα "Εύδοξος" θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 26 Απριλίου 2013  και η παραλαβή τους από τους εκδοτικούς οίκους θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 17 Μαϊου 2013.

Ανάλογα με το εξάμηνο φοίτησης, οι φοιτητές έχουν τις εξής δυνατότητες κατά τη δήλωση μαθημάτων-συγγραμμάτων:

1ο-7ο εξάμηνο: Υπάρχει δικαίωμα δήλωσης έως 8 μαθημάτων-συγγραμμάτων μόνο εαρινών εξαμήνων διδασκαλίας. Στα μαθήματα αυτά μπορούν να συμπεριλαμβάνονται και μαθήματα προς αναβαθμολόγηση.

8ο εξάμηνο και άνω: Υπάρχει δικαίωμα δήλωσης έως 12 μαθημάτων, χειμερινών και εαρινών εξαμήνων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών προς αναβαθμολόγηση.

Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η δήλωση συγγράμματος που έχει ήδη παραληφθεί.

Για αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη δήλωση συγγραμμάτων-μαθημάτων, πατήστε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου