3 Απριλίου 2012

Κλειστό το Κτήριο της Σόλωνος από τις 2 έως τις 6 Απριλίου + Ματαίωση των Μαθημάτων ως το τέλος του Πάσχα:

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της γραμματείας της Νομικής η οποία μεταφέρει σχετική απόφαση της Πρυτανείας:

"Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συγκάλεσε εκτάκτως σήμερα,  Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:00, το Πρυτανικό Συμβούλιο σε κοινή συνεδρίαση με τoν Κοσμήτορα και τους Προέδρους των Τμημάτων της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και με  τους Κοσμήτορες της Θεολογικής Σχολής, της  Φιλοσοφικής Σχολής και της Σχολής Θετικών Επιστημών, προκειμένου να  καθοριστεί η...
...στάση του Πανεπιστημίου μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Πανεπιστημιούπολη την 29η Μαρτίου 2012 και τις εξελίξεις στη Σχολή Ν.Ο.Π.Ε..

Ύστερα από εκτενή συζήτηση, αποφασίστηκε ομόφωνα:
Να παραμείνει κλειστό το Μέγαρο Θεωρητικών Επιστημών, (Σχολή Ν.Ο.Π.Ε., Σόλωνος 57),  κατά το χρονικό διάστημα από 2 έως και 6 Απριλίου 2012, διότι υπάρχει κίνδυνος για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής, καθώς και την ασφάλεια των φοιτητών και του προσωπικού, λόγω προγραμματισμένων εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν οργανωθεί και ανακοινωθεί από εξωπανεπιστημιακούς παράγοντες χωρίς την άδεια των Πανεπιστημιακών Αρχών. Ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο Μέγαρο Θεωρητικών Επιστημών μέχρι τέλους των διακοπών του Πάσχα.
Τέλος, επισημαίνεται ότι το Πρυτανικό Συμβούλιο θα παραμείνει σε διαρκή συνεδρίαση για την αντιμετώπιση της κατάστασης."
 
Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου